Erotikus fotókkal bombázzák a Sztárban Sztár győztesét

Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
Tóth Andi és Szabó Ádám számára valóságos érzelmi hullámvasút volt a Sztárban Sztár, hiszen nem sokkal a show kezdete előtt szakítottak. Végül az énekes győzött, de nem tud felhőtlenül örülni a sikernek.
Vágólapra másolva!

"Egyértelmű, hogy Andi örökre az életem része marad. Akkor is boldog lettem volna, ha ő nyer, hiszen elképesztően tehetséges. Ezért nem tudok százszázalékosan örülni ennek győzelemnek, ennek a díjnak, hiszen ő is megérdemelte volna. Nagyon örülök, hogy őt közelről is ismerhetem, de jobb lett volna, ha ő és Vastag Csabi vagy én és Csabi állunk ott a végső döntés pillanatában. Ez így elég furcsa helyzet volt" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Szabó Ádám/Instagram

Az énekes elárulta, hogy a műsor óta rengeteg üzenetet kap, és sok intim képet is küldenek neki. "Rettenet sok üzenetet kapok, ez való igaz. Sőt, sok erotikus képet is.

bár most úgy érzem, a munka a legfontosabb, természetesen nekem is szükségem van egy párkapcsolatra, egy társa. Ismerkedni, barátkozni, ismerkedni szívesen eljárok, de nem erőltetem. Előbb vagy utóbb betoppan a szerelem" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!