Dancing with the Stars: Hamarosan újra láthatjuk táncolni Pásztor Annát

Pásztor Anna, Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Pásztor Anna nagyon szépen teljesített a TV2 táncos show-jában, de mivel az utolsó kör előtt kiestek, egy táncot nem tudtak megmutatni a zsűrinek és a közönségnek. Most elárulta, hogy ezt mikor és hogyan fogják bepótolni partnerével.
Vágólapra másolva!

"Egészen elképesztő az a szeretet, amit tőletek az elmúlt napokban kaptunk! Felér 100 győzelemmel! Minden egyes komment, egy-egy trófea a szívünkben!

Mindeközben millió megélt pillanat boldogságát kaptuk meg! Aranyérem volt ez a 4 hónap, az első lélegzetvételtől az utolsó, örömteli könnycseppig! Lehetetlen, hogy még egyszer abbahagyjam a táncot! Januártól folytatjuk Gyurival, és bejelentkeztem kortársra és hip-hopra is! (48 évesen fain lesz!) Sokan kérdeztétek az utolsó táncot. NEM MARADHAT EL! Most hétvégén felvesszük, egy gyönyörű videoklip formájában: márványba véssük ezt a csodát, amiben részünk volt veletek! Gyurival nagyon sok ötletünk van: megkérdezzük az Univerzumot, mit szól hozzá, hátha jókedvében lesz, és engedi valamelyiket" - árulta el az Instagramján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!