Gloria Estefan is elkapta a koronavírust

Gloria Estefan
NEW YORK, NY - APRIL 25: Gloria Estefan attends The Actors Fund 2016 Gala at Marriott Marquis Times Square on April 25, 2016 in New York City. Nicholas Hunt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gloria Estefan elárulta, hogy ő is megfertőződött a koronavírussal, bár először a szakácsát hibáztatta azért, hogy nem érzett ízeket.
Vágólapra másolva!

Gloria Estefan az Instagramon egy videóban mesélt arról, hogy ő is koronavírusos volt, novemberben átesett a betegségen.

Az énekesnő azt mondta, hogy október végén egy alkalommal a családjával ebédelt egy szabadtéri étteremben, szerinte akkor kapta el a vírust. Bár – az étkezés idejét leszámítva – mindannyian maszkot viseltek, távozáskor egy maszk nélküli rajongó odalépett hozzá, és nagyon közelről bókolni kezdett neki, meg is érintette.

Gloria Estefan Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

Estefannál nemsokára jelentkeztek is a tipikus tünetek, de először a szakácsát okolta, amikor nem érezte az étel ízét. Másnap a reggelinél már gyanakodott, akkor próbaképpen megszagolt egy szappant is, de semmi illatot nem érzett.

"Akkor egy kicsit pánikba estem, ahogy valószínűleg mindannyian tettük volna, mert hát az egészben a félelem a legerősebb" – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről