Magyar sztárok, akiket gyerekként sokszor bántottak az iskolában

Iszak Eszter, Tóth Gabi, Gáspár Evelin, Balázs Eszter
Vágólapra másolva!
Több magyar híresség megtapasztalta gyerekként, hogy milyen áldozatnak lenni, milyen érzés, ha valakit kiszúrnak és piszkálnak a többiek testi adottságai vagy egyéb okok miatt. Tóth Gabi már kislányként is kiállt magáért, sőt, a nővérét is megvédte, de többen csak tűrték a bántó viselkedést. Liptai Claudiát a szeplői miatt bántották, Iszak Esztit vékony testalkata, Radics Gigit a túlsúlya miatt - nézze meg, kiket és mivel bántottak gyerekkorukban a magyar sztárvilágból!
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi

Az énekesnő ma is bátran kiáll magáért, kisgyerekként sokszor a testvérét is ő védte meg az iskolában. Mint korábban mesélték, őt és Tóth Verát is kipécézték maguknak a gyerekek. "A tesióra végén féltünk bemenni az öltözőbe, hogy megint mit szólnak oda, mi fog történni. És féltünk otthon szólni, pedig nekem elég nyitott volt a kapcsolatom a szüleimmel. Mégsem mertem szólni, mert akkor attól féltem, hogy anyámék majd szólnak, és akkor emiatt még jobban fognak bántani" - árulta el erről az időszakról.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

És nagyon féltem ezt otthon elmondani. Ezek olyan blokkot hagynak az emberben, hogy egész felnőttkorunkban érezzük, komplexusaink lesznek, ha ezt nem kezeljük, nem tudunk vele megbirkózni és továbblépni, a környezetünk nem tud ebben segíteni, akkor egész életünkben hordozzuk" - mesélte.

Gáspár Evelin

Gáspár Bea mesélte nemrég a LifeTV Bréking című műsorában, hogy míg kisebb lánya, Virág megúszta az iskolai zaklatásokat, Evelint rengetegszer csúfolták és bántották. Az akkoriban népszerű Győzike show miatt az osztálytársainak egy része nem szerette, sokat csúfolták, és még az osztályfőnöke is megalázta.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

"Evelin harmadikos vagy negyedikes volt, amikor elindult a show. Neki amúgy is fura volt az osztálya, nem tudták hova tenni, már csak azért sem, mert Győzőnek akkor indult be a Romantic is. Amikor a 'Ki szereti, ki szereti...' játékot játszották, és azt kérdezték - szó szerint idézem -, hogy "Ki szereti, ki szereti a büdös, néger cigányokat?", akkor Evelin megrökönyödve állt, és azt mondta: "Nem zavar titeket, hogy én az vagyok?!" Erre azt válaszolták, hogy nem rá gondoltak" - idézte fel az esetet Gáspár Bea, aki az eset után azonnal felkereste az igazgatót.

Felidézte, hogy nemcsak a gyerekek, de egyes tanárok és szülők is támadták. "A szülők egymást stuffolták, nehogy annak az idióta gyereknek legyen a barátja, akinek a szülőpárosa is idióta, nézd meg, mit csinálnak!" - mesélte.

Balázs Andrea

Balázs Andrea gyakran kap levelet olyanoktól, akiket bántanak a környeztükben, ezért döntött úgy, hogy egy videóban meséli el, ő min ment keresztül.

Csúnya szavakkal illették, és ha arról beszélt, hogy színésznő szeretne lenni, rávágták, hogy az úgysem fog sikerülni.

Mint mondja, idő kellett, míg rájött, nem vele, hanem a bántalmazókkal van baj. "Rengeteg levelet kapok tőletek mostanában, amiben megosztjátok velem a titeket ért szóbeli vagy fizikális bántásokat. Megszakad a szívem ilyenkor minden egyes levél elolvasása után" - írta videója mellett.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről