Felesége elárult néhány dolgot Sas József állapotáról

Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Sas József rehabilitációja továbbra is tart, de nehezíti a felépülését a változékony időjárás és a vírusos megbetegedések.
Vágólapra másolva!

A közelmúltban 81. születésnapját ünneplő komikus tavaly áprilisi agyi infarktusa óta napi megfigyelés alatt van, három ápoló és családja a nap huszonnégy órájában a fejlődéséért dolgozik. Állapota sokat javult, de egyelőre nem hagyhatja el otthonát.

Forrás: MTI/Földi Imre

"A férjem állapota stabil, további javulás egyelőre nincs. Ez a változékony és vírusokkal teli időjárás komolyan megviseli mindenki szervezetét, pláne az olyan idős, beteg emberekét, mint ő. A mozgással kapcsolatban sajnos nem tudok új hírekkel szolgálni, de rendíthetetlenül hisz benne, hogy kellő akarattal abban is lesz fejlődés. Nagyon drukkol a szeretett kollégáinak a február 15-i kabaréjukhoz a Fészek Klubban, ahova nagyon szeretett volna elmenni, de az állapota nem engedi. Valaki a családból fogja képviselni Jóskát, és otthon elmeséljük neki a barátai poénjait" - mondta a Borsnak a felesége.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről