Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Bugyiban mutatta meg a magyar tévésztár, hogy mennyit fogyott

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz győztese az év elején kezdett életmódváltásba, azóta pedig szinte minden lépést dokumentálja a rajongóinak. Most egy-egy fotón mutatta meg a változást, és azt is elárulta, hogy érzi magát a bőrében.
Vágólapra másolva!

"Hűha, ezt a fotót nem nagyon akartam megmutatni, de mivel minden dologba bele szoktam állni maximálisan, ezért ki merem tenni. Igen, az első képen 75-76 kg vagyok! Mikor az edzőm mért, 75,3 voltam. Az elmúlt egy hónap kemény volt, de azt hiszem, megéri az edzések alatti küzdelem. Nagyon jól érzem magam utána. Van, ami nem esik jól, mert fáradt vagyok vagy lustább" - kezdte a bejegyzést.

Beszámolt arról is, hogy nem követ semmilyen diétát, viszont kerüli a lisztet és a cukrot, és nem eszik krumplit és zabot sem, így már 5,6 kiló mínusznál tart. "A bőröm hihetetlen király lett. A közérzetem isteni! Ez a kaja és mozgás kombó miatt van. Nem ész nélkül fogyókúrázok! Ez nagyon fontos, mert sokszor csináltam hülyeséget, amikor fiatalabb voltam. Konkrétan nem ettem. Hullott a hajam és nem volt 6 hónapig menstruációm. Fogyni csak ésszel lehet, és formálódni pedig mozgással. Az utóbbi volt nekem a mumus, de kezdem megszeretni, és életemben először éreztem azt, hogy hiányzik is" - írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről