Kórházba került egy versenyző az Exatlonban

Vágólapra másolva!
10-5-re nyerték a napot a Kihívók azok után, hogy a mindenki által kedvelt Flórit elvesztették, Bogit meg mentő vitte el a verseny előtt. A Bajnokok négy lánya nulla pontot ért el, csak vereségük volt ezúttal.
Vágólapra másolva!

Villajátékkal folytatódott a TV2 sportos realityje, miután múlt héten a fontosabb napokat a Bajnokok nyerték. Az előjelek is nekik kedveztek, mert a Kihívóktól kiesett Flóri, ráadásul rosszul lett Bogi, mentőautó vitte el a közeli klinikára. A gyászos hangulatban érkező Kihívók azonban megtáltosodtak, simán hozták a napot, 10-5 lett a vége. A kékeknél főleg a nők remekeltek, a három férfi együtt mindössze két pontot kapirgált össze.

Viki vitte be a végső csapást TV2

Dave múlt hét végére összeszedte magát, a párbaján nagyszerűen ment, ki is ejtette egy csapattársát: most Dávid ellen nyert, Zsolttól kikapott. „Ma is küzdöttünk, hajtottunk, büszke vagyok a csapatra" – értékelt röviden. Zalán elmondta, hogy rosszkedvűen érkeztek, és nem is érti, mi történt. „5-1-gyel fordulni nagyon kellett.

Örülünk, hogy Bogi visszatért, a lányok nagyon komoly teljesítményt nyújtottak. A mogyoróvaj nagy úr" – utalt arra, hogy a lányok azért akarhattak dupla erővel visszajutni a villába, mert ott mindenféle finomság vár rájuk.

Az adás végén a Bajnokok elemezték a sok vereséget, a lányok nem tudtak pontot hozni, ilyen nem volt korábban. A másik csapatból Bogi újfent rosszul érezte magát, jelzett a stábnak, elvitték újabb kivizsgálásra. Infúziót kapott, vissza is érkezett a vacsora közepén.

Kedden éjszakai menet lesz, látványos pályán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!