Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Remek hírt kaptak a kultsorozat kedvelői

Better Call Saul, 5. évad
Vágólapra másolva!
Egy igen fontos szereplő bukkan fel a Better Call Saulban.
Vágólapra másolva!

A Better Call Saul a világ egyik legjobb szériájának tartott Breaking Bad, a Totál szívás előzménysorozata. Sajnos nem a legizgalmasabb karaktert tette meg főszereplőnek, biztos jobb lett volna, ha Jesse Pinkman előéletét vagy Hank Schrader kalandait mutatják be, de helyettük Bob Odenkirk kapta a munkát, és azt kellett nézni, hogy lesz belőle dörzsölt - és ripacs - ügyvéd Saul Goodmanként.

Az első két évad igen lassan csordogált, néha egészen jelentéktelen mellékszálakkal. Profi munka volt, csak épp az izgalom, a feszültség hiányzott belőle, amit mesterien adagolt a nagy előd, a Breaking Bad.

A harmadik és a negyedik évad már sokkal fordulatosabb lett, sorra jöttek vissza az ismert arcok, Mike is keménykedett, Nacho Varga körül mindig történt valami, és Gustavo Fring is megjelent. A mostani hír az, hogy a közelgő ötödik évadban, amely februárban startol, már ott lesz Henry R. "Hank" Schrader, Marie Schrader férje (azaz Skyler White és Walter sógora).

A karakter, akit Dean Norris alakít, a Totál szívásban éveken át nyomoz egy titokzatos drogbáró után, és nem is sejti szerencsétlen, hogy épp a saját sógorát kellene letartóztatnia és börtönbe csukatnia úgy ötven évre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről