Folyton színészkedsz, nem vagy a csapattal! – Széthúzás az Exatlonban

Exatlon
Vágólapra másolva!
Besenyei Boglárka helyzete nem könnyű: a társak szerint ő vonul félre, ő pedig azt mondja, hogy be sem akarják fogadni. A társak még medált is áldoztak volna arra, hogy kiessen a TV2 sportrealityjéből.
Vágólapra másolva!

Besenyei Bogi a második évad egyik legjobb versenyzője, a nők között jelenleg top 3-as, a statisztikák szerint, esélyes a győzelemre. A csapatában azonban népszerűtlen, a párbaj előtt már arról is volt szó, hogy ellenfelének felajánlanak medált, hátha így Bogi kiesik végre.

„Mi egyben vagyunk, te vagy külön, más világban élsz. Ami engem bánt, hogy Ádit kiszakítottad a társaságból, majd áttértél Dave-re, a stílusa is megváltozott" – vélekedett Adu, amikor Bogi megpróbálta elemezni a helyzetet. Fagyos a viszonya Dorcival is: „Mindenki így látja, te vonulsz külön a csapattól. Négy hónapja nem sikerült beilleszkedned, ez mostanra így kijött" - mondta.

Viki szerint más személyiségek, és nem tudja, fog-e ez változni bármit, Dave pedig szintén azt bizonygatta, hogy Bogi nem nyit a csapat felé. „Más személyiség vagyok, nem vagyok annyira nyitott min t ti. A csapatjátékról meg annyit, hogy én mindig is egyéni játékos voltam" – védekezett Bogi.

Dorci még megjegyezte, hogy társa lénye neki „sok", sokszor színészkedik, folyton a középpontban akar lenni, és ha valakinek fáj keze, lába, izma, akkor Bogi erre rákontráz, és láthatóan neki mindig jobban fáj valami. Elmondható tehát, hogy a megbeszélés ellenére nem sokat közeledtek az álláspontok, de már nem is kell nagyon barátkozni, mert hamarosan itt a célegyenes, ahol mindenki magáért küzd.

A szerdai eseményekről, a megalázó, 10-1-es vereségről, a kiesőről itt írtunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!