Magyar férfi sztárok, akik vállalják, hogy plasztikáztattak

gáspár győző
Tilla
kocsis tibor
vásáry andré
Vágólapra másolva!
Egyre több sztár vállalja, hogy orvosi vagy orvos-esztétikai beavatkozások segítségével javítottak a megjelenésükön, hogy elégedettek legyenek a külsejükkel. Nem csak a nők, hanem az ismert magyar férfiak közt is találni olyanokat, akik a plasztikáztattak: Gáspár Győző az alakján változtatott, Kocsis Tibort a fülei zavarták, Vásáry André pedig több műtéten is túl van. 
Vágólapra másolva!

Kocsis Tibor

Kocsis Tibor az elálló fülei miatt műttette meg magát évekkel ezelőtt, a füle méretén nem változtattak, csak egy kisebb korrekciós műtétet vállalt. "Leginkább a fotózásokon és kamerás felvételeken zavart a fülem, ugyanis miután visszanéztem magam, nem tetszett a látvány" - mesélte.

"A fülem ugyanolyan szép maradt, mint volt, a mérete is ugyanolyan, csak egy minimális esztétikai beavatkozás történt, ami a különbséget jelenti" - részletezte. A fülei most jobban a fejéhez simulnak, nem állnak el, ezt pedig a porcok lézeres kezelésével érték el.

helyi érzéstelenítéssel csinálták, gyakorlatilag végig tudatomnál voltam. Bár kicsit kellemetlen volt hallani, hogy matatnak a fülem körül, különösebben nem zavart, nem fájt" - mondta.

Kökény Attila

Az énekes a melleit műttette meg, de elég nehezen vette rá magát a beavatkozásra. "Néhány éve időnként feszült a mellem, és csomókat éreztem benne, sőt, megnőtt. Olyan is előfordult, hogy már a pulóver viselésétől fájt.

mert annyira csúnya volt a mellem. Aranka unszolt, hogy menjek orvoshoz, de mindig halogattam" - mesélte. Végül rászánta magát a mellműtétre, és azóta teljesen megoldódott a probléma.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tilla

A TV2 műsorvezetője ugyan nem plasztikáztatott, de rendszeres orvos-esztétikai kezeléssel tartja formában magát. Mindig zavarták a szeme alatti karikák, melyek amellett, hogy öregítették, a tévés munkában is zavarták. 2015-ben árulta el, hogy egy esztétikai bőrgyógyász segítségével javított a helyzeten.

Ráadásul a szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget. Ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen szögből vesz a kamera" - mesélte akkor.

A legradikálisabb megoldás egy alsó szemhéjplasztika lenne, de azt túl drasztikus beavatkozásnak gondolja, így a rendszeres kezelés mellett döntött: egy tompa végű kanüllel hialuronsavat fecskendeznek a szem alatti karikákba, és így a kezelt rész egy szintbe kerül az arc többi részével.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről