Ma indul a Sztárban sztár a TV2-n: Pálmai Anna nemet vált, Vastag Csaba mindent elenged

Pálmai Anna
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Tények után, 18.50-kor indul az idei Sztárban sztár, a TV2 egyik legnézettebb show-ja, 12 új, ismert emberrel. 
Vágólapra másolva!

Pálmai Anna férfi lesz, rappelnie kell a show-ban. „Nagyon örülök neki, boldog vagyok ettől a feladattól. Előadásban is játszottam férfit, de rapper még nem voltam. Van valami zsigeri vonzódásom a raphez, erős és sodró, de még nem próbáltam ki magam így, de ha dugóban, ha kocsiban állok, a kedvenc zenéimre ezt csinálom... mutogatok, üvöltözöm" – mesélte. Bővebben itt nézheti meg, hogyan készül a színésznő a különleges fellépésre:

Vastag Csaba is versenyző az idei évadban, Scooter lesz a feladata. "Nem hallgattam, nem szerettem soha, sokat kell rajta dolgozni. Mi rockzenekar vagyunk, ezzel tehát nincs bajom, de a diszkós ritmus tőlem messze van... de tök jó buli. A próbákon próbáltam elengedni mindent, amit eddig ismertem a zenről, az éneklésől és saját magamról" – nyilatkozta. Mint mondta, mindig arra törekedett, nehogy utánozzon valakit, és egyedi legyen ő és a zenekara, most viszont pont másolni kell, minél ügyesebben. Bővebben az alábbi videón, este héttől pedig kiderül, kinek lesz meg a továbbjutás, ki esik ki rögtön az elején.

A zsűriszékekben ezúttal Köllő Babett és Kökény Attila mellett a már rutinos ítésznek számító Bereczki Zoltán és Papp Szabi foglal majd helyet. Akik hétről hétre versenybe szállnak, hogy elnyerjék az év legsokoldalúbb előadója címet: Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Tóth Andi, Fésűs Nelly, emellett a lányok mezőnyét erősíti a Katona József színház művésze, Pálmai Anna, valamint Rico X Miss Mood formációból ismert You Tube-sztár, Miss Mood is. A férfi versenyzők között ismert előadók bőrébe bújik majd Vastag Csaba, Pély Barna, Curtis, Molnár Tamás, Szabó Ádám, valamint a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről