Nagyon óvatosak, de már koncerteznek Korda Györgyék

Korda György galéria
Budapest, 2014. október 9. Korda György és Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A járvány miatt rengeteg óvintézkedés mellett, de színpadra állt Korda György és Balázs Klári, megtörték hosszú hónapok óta tartó önkéntes karanténjukat.
Vágólapra másolva!

Korda György és Balázs Klári még sosem hagytak ki ennyi időt két koncert között, a világjárvány kitörése óta nem vállaltak fellépéseket. Most is nagyon óvatosan állnak hozzá, de szigorú óvintézkedések mellett már tartanak pár koncertet.

Balázs Klári és Korda György a színpadon Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Először is saját autóval, a technikusunkkal a volán mögött érkezünk meg a helyszínekre. Ott egyenesen az öltözőbe megyünk, oda is szigorúan maszkban. Senkivel nem érintkezünk, nincs puszi, kézfogás, sajnos még autogram sem, de ezt most mindenkinek meg kell értenie" – mondta a Blikknek a 81 éves, a vírus miatt veszélyeztetett korban lévő Korda György.

"A kocsiban is van külön fertőtlenítőszer és ugyan a fellépések helyszínein azt tapasztaltuk, hogy ügyelnek a biztonságunkra, mi magunk is azt tesszük. Amikor megérkezünk, rögtön lefújom az asztalt, az összes felületet, amit használunk, mielőtt kitenném rá a sminkcuccomat, és arra is megkérünk mindenkit, hogy ne jöjjenek be az öltözőbe" – tette hozzá Balázs Klári.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről