A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A táncos show mellett másik műsorban is szerepel Ördög Nóra

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Szeptember 28-tól vadonatúj részekkel jön az Újratervezés a TV2-n. Az Ördög Nóra műsorvezetésével folytatódó szériában profi szakemberek ismét olyan rászoruló családok otthonát alakítják át, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni körülményeiken. Idén az eddigieknél is több család álma válik valóra - közölte a TV2.
Vágólapra másolva!

2020-ban a TV2 ismét segítő kezet nyújt olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése csak álom – Ördög Nóra műsorvezetésével útjára indul az Újratervezés második évada. 6 tervező és 2 kivitelező csapat dolgozik éjt nappallá téve azon, hogy élhetőbb és szebb otthonokat alakítsanak ki a családoknak. Míg ők építkeznek, Ördög Nóra arról gondoskodik, hogy az újratervező családoknak felejthetetlen élményekben legyen része - áll a TV2 közleményében.

tv2

Az előző évadban 6 család élete változott meg a műsor segítségével, és a mostani epizódokban is számos izgalmas, érzelmes pillanatra és nem várt fordulatra számíthatnak a nézők. Az Újratervezés követői minden héten egy új család történetét kísérhetik nyomon, akik pénteken aztán be is költöznek újjávarázsolt otthonukba.

tv2

A mostani szériában sok híresség is a jó ügy mellé állt, akik szintén láthatóak lesznek majd a műsorban. Emellett az Újratervezők olyan különleges álmokat is valóra váltanak, mint amikor az addig lakókocsiban élő 3 gyermekes pár elfoglalhatta minden igényt kielégítő mobilházát, vagy a csapat megszervezte a korábban csak vágyaik között szereplő álomesküvőt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!