Egy éve nem beszél egymással Gáspár Győző és a testvére

Gáspár győző, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győző és a testvére téglafalat építettek a közös telkeken álló házaik közé.
Vágólapra másolva!

A testvérpár kapcsolata rohamos romlásnak indult az elmúlt időszakban, melynek sokak szerint köze lehet ahhoz, hogy míg Gáspár Győző egyre kevesebbet, Zsolti egyre többet szerepel a médiában. Jelenlegi viszonyukról Gáspár Bea rántotta le a leplet a LifeTV Bréking című műsorában.

"Mi a kezdetektől fogva szinte egy udvarban lakunk Győző szüleivel. Én számukra a mumus voltam és vagyok ma is. Amióta az anyósom meghalt, talán kevésbé, most már csak a sógornőm utál. A Zsolti felesége ki nem állhat. Az apósom kedvelne, ha engednék neki..." - mesélte Győzike felesége a viszonyokról a családtagok között, melyekre a férje is reagált.

Forrás: Instagram

"Gratulálok Zsoltinak a sok műsorvezetéshez! Kellenek az ilyen feltörekvő tehetségek, mert nagyon kevés van belőlük ebben az országban.

Minden szó igaz, amit Bea asszony a műsorban elmondott. Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel. Hiába a roma tradíciók, nálunk itt már régen nincs szó családról" - mesélte a Borsnak Gáspár Győző. Testvére szűkszavúan csak annyit reagált, hogy szerinte semmilyen probléma nincs a családok között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről