Terhesen is megállás nélkül dolgozik Julia Roberts unokahúga

Oscar 2019: top 7 legszebb ruha a Vanity Fair partijáról Emma Roberts
Emma Roberts
Vágólapra másolva!
Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts többéves tévés szerződést kötött, csupán pár nappal az után, hogy bejelentette: terhes.
Vágólapra másolva!

Többéves megállapodás született Emma Roberts produkciós cége, a Belletrist TV és a Hulu között, ennek értelmében a színésznő különféle tévés produkciókat szállít a tartalomszolgáltatónak.

Úgynevezett first-look szerződésről van szó, vagyis Robertsnek először mindig a Huluval kell megosztania az ötleteit, utána viheti csak más csatornához, ha azok nemet mondanak rá.

Emma Roberts Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

Miután a Belletrist eredetileg könyvklubként alakult, majd könyvesboltként is megnyitott, a tévés részleg kifejezetten irodalmi adaptációkat fog gyártani. Egy projekten már dolgoznak is a Hulunak, Carola Lovering könyvéből, a Tell Me Lies-ból készítik a sorozatváltozatot.

Bár Robertset korábban olyan szériákban láthattuk, mint a Screaming Queens vagy az Amerikai Horror Story, a Hulura készülő produkciókban valószínűleg csak producerként fog közreműködni – miután pont a napokban jelentette be, hogy az első gyerekét várja Garrett Hedlundtól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről