A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A legnagyobb filmsztárok lettek jelöltek a Golden Globe tévés kategóriáiban

Tudhattad volna
Vágólapra másolva!
Február 28-án adják át a Golden Globe-díjakat, nézzük a tévés döntősöket!
Vágólapra másolva!

A komédiasorozatok közt jelölést kapott a habkönnyű, de a franciákat bántó sztereotípiák miatt sokat kritizált Emily Párizsban, illetve A légikísérő, amely az Agymenőkkel végképp befutott Kaley Cuoco új sorozata, amelyben előszeretettel beszélget egy halottal. A tévés drámák mezőnye idén is erősebbnek tűnik, ott a The Crown (Netflix), a Lovecraft Country (HBO Max), a The Mandalorian (Disney Plus), az Ozark (Netflix) és a Ratched (Netflix). Feltűnő, hogy mindegyik streaming cég kínálatában látható, egyiket sem hagyományos kereskedelmi tévé adja.

Tudhattad volna, HBO HBO

Szintén komoly lista olvasható a drámai sorozatokban szereplő férfiszínészeknél: Jason Bateman (Ozark), Josh O'Connor (The Crown), Bob Odenkirk (Better Call Saul), Al Pacino (Hunters), Matthew Rhys (Perry Mason) vetélkednek egymással. Nicole Kidman (The Undoing) a minisorozatok kategóriában nyerhet, Kate Hudson (Music) és Michelle Pfeiffer (French Exit) a komédiáknál vagy musicaleknél jelölt.

A drámai sorozatban szereplő nőknél A Korona ötből két jelölést is elvitt,

Olivia Colman és Emma Corrin reménykedhet, előbbi alakítja II. Erzsébetet, utóbbi Lady Dianát. Más kategóriákban is világsztárokat találunk, nyerhet díjat Glenn Close, de Donald Sutherland is tévés produkcióval. A teljes listát itt olvashatja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!