A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Casa de papel, A nagy pénzrablás: kiderült, mikor jön az utolsó évad

La casa de papel
Vágólapra másolva!
Hosszú ideje várják a rajongók, de a világjárvány miatt ennek a sorozatnak is csúszott a forgatása. Most elárulta a Netflix, hogy nem kell 2022-ig várni. 
Vágólapra másolva!

A sorozat 2017-ben rajtolt el a spanyol Antena 3 adón, de olyan hirtelen lett nagy siker, hogy a Netflix gyorsan meg is szerezte, a két szakaszból álló minisorozatból pedig egy hosszan hömpölygő szériát készített. A sorozat sokszor hihetetlen fordulatokat hoz, a főhősöknek már vagy ötvenszer meg kellett volna halniuk, ha a valóságot néztük, és a színészek sokszor igen teátrálisak, de imádják a nézők, a remek casting, az erős karakterek, a sok akció miatt.

La casa de papel Netflix

Szomorú hír jött nemrég a rajongóknak: mindenki a tavaszi folytatást várta, az ötödik évadot, azonban hivatalossá vált, hogy áprilisban sem lesz képernyőn. Tavaly augusztus óta forgat a stáb, ezért volt túl optimista mindenki, de Alex Pina showrunner bejelentette, hogy szeptember előtt biztosan nem adja le a Netflix.

Most végre a Netflix is megszólalt, a streaming-óriás bejelentése szerint nem kell 2022-ig várni, idén, az év második felében biztos képernyőre kerül a sorozat vége. Bennfentesek szerint szeptember-okóber környékére várható a Professzor, Raquel Murillo, Tokio és a többiek visszatérése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!