A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Újabb régi sikersorozatból készítenek új verziót

Blake Lively és Leighton Meester a Gossip Girl - A pletykafészekben
Vágólapra másolva!
A pletykafészek, a Gossip Girl lesz az újabb széria, amely egykor sikerrel ment, és kap egy új verziót. 
Vágólapra másolva!

A pletykafészek (eredeti cím: Gossip Girl) egy tiniknek szóló amerikai drámasorozat, amely Cecily von Ziegesar Bad Girl könyvsorozata alapján készült. A sorozatot, amelynek készítői Josh Schwartz és Stephanie Savage, eredetileg a The CW csatornán sugározták hat évadon át 2007. szeptember 19-től 2012. december 17-ig.

Blake Lively és Leighton Meester a Gossip Girl - A pletykafészekben Forrás: CW

Ennek érkezik nyáron az HBO Maxra egy új verziója, egy reboot, amely manhattani magániskolába járó tinédzsereket mutat be. Az új szériában szerepel Emily Alyn Lind (Revenge), Thomas Doherty (Legacies), Tavi Gevinson (Scream Queens), Adam Chanler-Berat (It Could Be Worse), Zion Moreno (Claws), Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) és Jason Gotay, akit a Broadway látogatói ismerhetnek.

Az eredeti sorozatban olyan színészek szerepeltek, mint Blake Lively, Leighton Meester vagy Ed Westwick. A reboot mostanában nagyon gyakori az amerikai tévéiparban, így járt a közelmúltban a MacGyver és a Walker, a texasi kopó is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!