A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Whoopi Goldberg kórházba került

Sztárok megrendítő vallomásai abortuszukról: Whoopi Goldbergnek és Sharon Osbournnak is volt
Whoopi Goldberg
NEW YORK, NY - JANUARY 09: Whoopi Goldberg attends the National Board of Review Annual Awards Gala at Cipriani 42nd Street on January 9, 2018 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images for National Board of Review/AFP
Vágólapra másolva!
Whoopi Goldbergnek isiásza van, ami miatt csak járókerettel tud járni – de legalább a tévéműsorába visszatért egy kis kihagyás után.
Vágólapra másolva!

Whoopi Goldberg egy hét után tért vissza a The View című műsorba, ahol kiderült, hogy kórházban volt, jelenleg egy járókerettel közlekedik – amelyet meg is mutatott a kolléganőinek az adásban:

A 65 éves színésznő elmondta, hogy isiásza, vagyis ülőidegzsábája van, amitől a lábai annyira fájnak, hogy járókeretre van szüksége. "Van egy járókeretem, ami kiborít, mert nem tudtam, hogy szükségem van rá. De most már ez az új legjobb barátom" – magyarázta.

A fájdalmat egyébként egy régi szeretőhöz hasonlította, aki csak azért tér vissza az emberhez, hogy kitoljon vele – ami az ő esetében sikerült is, hisz volt olyan, hogy konkrétan nem tudta megmozdítani a lábát a fájdalomtól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!