Meghalt a több mint 120 filmben és sorozatban látott Charlie Robinson

Premiere Of "Steam" smallville WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 13:  Actor Charles Robinson arrives to the premiere screening of "Steam" held at Laemmle's Sunset 5 on March 13, 2009 in West Hollywood, California.  (Photo by Angela Weiss/Getty Images)
WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 13: Actor Charles Robinson arrives to the premiere screening of "Steam" held at Laemmle's Sunset 5 on March 13, 2009 in West Hollywood, California. (Photo by Angela Weiss/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Meghalt Charlie Robinson amerikai színész, aki több mint 120 filmben és sorozatban szerepelt hosszú pályafutása során.
Vágólapra másolva!

75 évesen egy Los Angeles-i kórházban halt meg az általában Charlie-ként szereplő Charles Robinson, miután a szervezete feladta a rákkal folytatott küzdelmet.

A még be nem mutatott produkcióival együtt összesen 126 filmben és sorozatban tűnt fel az IMDb szerint, első szerepét a Hajts, mondta című filmben kapta 1971-ben.

Charlie Robinson Forrás: IMDb

A nyolcvanas években olyan sorozatokkal vált ismertté az Egyesült Államokban, mint a Buffalo Bill vagy még inkább a Night Court, az itthon is látott szériák közül olyanokban játszott hosszabban, mint a Házi barkács, a Szívek doktora vagy legutóbb az Anyák gyöngye.

Az Apokalipszis mostban statisztált, benne volt A nagy dobásban, a Titkos télapóban és A házinyusziban, de főleg a tévéből volt ismert: olyan produkciókban vendégszerepelt, mint például a Kaliforniába jöttem, az Angyali érintés, az Életem értelmei, a Carnivále – A vándorcirkusz, a Bűbájos boszorkák, a Doktor House, az Így jártam anyátokkal, A nevem Earl, a Grace klinika, a Rólunk szól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!