Meghalt a Dutyi dili és a Charlie angyalai színésze

"The Gambler" New York Premiere GettyImageRank3 USA New York City Movie Film Premiere Premiere Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Alvin Ing AMC Lincoln Square Theater The Gambler - 2014 Film Vertical ACTOR
NEW YORK, NY - DECEMBER 10: Actor Alvin Ing attends "The Gambler" New York Premiere at AMC Lincoln Square Theater on December 10, 2014 in New York City. Theo Wargo/Getty Images/AFP (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Alvin Ing amerikai színész, akit közel 40 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

89 évesen koronavírusban halt meg a Hawaiin született Alvin Ing, aki összesen 39 filmben és sorozatban játszott 1971-től kezdve, de a Broadwayről is ismerhették sokan.

Alvin Ing 2014-ben, a Hazárdjáték premierjén Forrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images/Theo Wargo

Első komolyabb szerepét a The Doctors című sorozatban kapta, később a Dutyi diliben, a Falcon Crestben és az Esküdt ellenségek: Bűnös szándékban is orvost alakított.

Feltűnt a Végső visszaszámlálásban és a Hazárdjátékban is, sorozatok közül pedig olyanokban vendégszerepelt még, mint például a Charlie angyalai, a Dallas, a Dinasztia, a Harmadik műszak, A SHIELD ügynökei vagy a Hawaii Five-0.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!