A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tóth Andi: Ez már sokkal több, mint munkakapcsolat

Dancing with the Stars sajtóesemény Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Tóth Andi énekesnő, 2020 legsokoldalúbb női előadója és Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint latin-showtánc finalista,
Vágólapra másolva!
Andrei Mangra a Mokkában elmondta, hogy már nagyjából készen állnak a show-ra, együtt indulnak neki a Dancing With The Starsnak.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi szerint nem is kaphatott volna mást a TV2 közelgő show-jára. „Csak őt tudtam elképzelni magam mellé. A táncosok közül csak ő maradt meg, akkora személyiség. Mindketten egyformán bolondosak vagyunk, tudunk hülyéskedni a próbákon, de komolyan is vesszük" – magyarázta Tóth Andi. Szerinte egy kapcsolatban hátrány lenne, hogy mindketten irányító típusok, de itt arról van szó, hogy ő nem ért a tánchoz, úgyhogy a próbákon érthetően Mangra mondja meg, mi legyen.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Tud veszíteni, neki az a legfontosabb, hogy jól érezze magát, magyarázta Tóth Andi. Ha ráfeszül valamire, az egyértelműen látszik, vélekedett. Szerinte ez már most sokkal több, mint munkakapcsolat – a részletekért nézze meg a videót!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!