Háromszoros olimpiai bajnok esett ki az Exatlonból

exatlon
Vágólapra másolva!
Szabó Gabriella, háromszoros olimpiai bajnok, sokszoros világbajnok és Európa-bajnok kajakozó távozott az Exatlonból, elveszítette a párbajt.
Vágólapra másolva!

Herczeg-Kis Bálint Bálint és Nagy Dani kerültek a medáljáték férfidöntőjébe, de utóbbi nem hagyta, hogy sokáig izguljanak a társak, elképesztően ügyesen dobott, simán, 2-0 arányban nyert. Ezzel az egyik medál a kékekhez került, de azt lehetett tudni, hogy a másik a Bajnokoknál lesz, hiszen Szabó Franciska és Szendy Lilla verekedte be magát a női fináléba. Előbbi nyert viszonylag simán.

tv2
tv2

Eztán jött a még izgalmasabb része az adásnak. Lillának kellett ellenfelet választania, Franciskát nevezte meg, neki kellett megküzdenie Szabó Gabival. A háromszoros olimpiai bajnok, sokszoros világbajnok és Európa-bajnok kajakozó vizen nyilván verhetetlen lett volna, de ezen a speciális pályán cselgáncsozó, testépítő ellenfele jobban ment, ügyesebben dobott, így kiejtette. „A legjobb kaland, imádtam!" – mondta a kieső, miközben ellenfele pityergett egy sort. „Az élet tele van igazságtalan dolgokkal" – hüppögte a győztes.

Hétfőn újabb villajáték: talán visszavágnak a két hete a faházban élő Bajnokok a Kihívóknak.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről