Mihalik Enikő hónapokon át hazudott a menedzserének

Mihalik Enikő, Nicsak
Vágólapra másolva!
Kajdi Csaba könnyekben tört ki a Nicsak, ki vagyok? döntőjében, amikor meglátta, Mihalik Enikőt rejti a Baba jelmeze. A modell elárulta, hónapokon keresztül átvágta menedzserét a TV2 show-ja miatt.
Vágólapra másolva!

"A felkérés a TV2-től személyesen hozzám jött be, kikerültem Csabit. Félve, de felhívtam az ügynökség többi alkalmazottját, hogy hétlakatos titok, nem mondhatjuk el Csabinak, de mit szólnátok, ha lenne egy ilyen dolog" - mesélte a modell a Mokkában, hogy kezdte a titkolózást mendezsere, Kajdi Csaba elől, aki a műsor egyik sztárcsapatában foglalt helyet.

"Tényleg nagyon átvágtak" - mondta Kajdi, aki azt is elárulta, hogy még az édesanyját is bevették a titokba, ő írta alá az ügynékség nevében a szerződéseket. "Tényleg szégyellhetem magam, hogy nem ismertem fel azokból az infókból" - mesélte, és azt is hozzátette, hogy nem ismerte az énekhangját, sosem hallotta még énekelni. A modell annyira jó volt az átverésben, hogy míg a színapdon állt, megkért valakit a stábból, hogy írjon SMS-t a telefonjáról a menedzserének.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről