A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Az élő adás után orvoshoz kellett vinni a Sztárban sztár leszek! versenyzőjét

Urbán Edina
Vágólapra másolva!
Amint vasárnap este lejött a színpadról a műsorban, Urbán Edina érezte, hogy baj van.
Vágólapra másolva!

Urbán Edina hangja szinte teljesen elment, fájt a torka, ám végül sikerült összeszednie magát és produkciójával lenyűgözni a Sztárban sztár leszek! mestereit. Továbbjutott, azonban nem gyógyult meg, a Borsnak beszélt az állapotáról.

Forrás: TV2

"Az élő adás előtti héten már nagyon meg voltam fázva, alig volt hangom, tényleg megijedtem, hogy egyáltalán el tudom-e énekelni a dalomat, szóval kicsit szorongtam is emiatt mielőtt színpadra álltam. Szerencsére Gabi megnyugtatott, hogy az adrenalin akkora drog lesz, hogy minden fájdalmam megszűnik majd az élő adásban. Igaza lett, de miután lejöttem a színpadról, éreztem, hogy valami nincs rendben" – kezdte Edina, aki hétfő reggel azonnal orvoshoz fordult.

Még nem tudni, hogy pontosan mire vagyok érzékeny, de ettől fáj a torkom és a kelleténél többet tüsszögök is. Kaptam gyógyszert és inhalálnom is kell. Szerencsére az allergiagyógyszer nem álmosít, így jól tudok koncentrálni a próbákon. A hangom még nem tökéletes, reggelente rekedt vagyok, de délutánra sikerül bemelegítenem a hangszálaimat" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!