Kiderült, milyen férfit akarnak a magyar női sztárok

király linda, zimány linda, tóth andi, cicciolina
Vágólapra másolva!
A szinglik gyakran megkapják a kérdést, hogy miért vannak még mindig egyedül, milyen társra vágynak, milyen elvárásokkal nyitnak a másik felé. Vannak, akik hosszan tudják ecsetelni, hogy milyen lenne számukra az ideális partner, míg mások csak nehezen tudják megfogalmazni, hogy mit szeretnének megkapni a másiktól. Az ismert emberek sem kerülhetik el a kérdést, több sztár is elmondta a közelmúltban, hogy mi tenné igazán boldoggá: Tóth Andi kijelentése sokakat meglepett, Zimány Linda elég magasra tette a lécet, és van, aki a nagy, közös beszélgetéseket találja szexinek.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi

Az énekesnő sokáig Szabó Ádám barátnője volt, és már a családalapítás is szóba jött köztük, de másfél éve megromlott a kapcsolat, és szakítottak. Tóth Andi azóta nyilvánosan nem jelent meg mással, de nemrég elárulta, hogy milyen férfival lenne boldog.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Az én párkapcsolataimban eddig mindig pakolás volt. Vagy én pakoltam, vagy ő pakolt, vagy mindketten pakoltunk, aztán mégis maradtunk. De naivan hiszem, hogy ha valaki marad, akkor az nem a hátsó felem miatt fog maradni...

nyilván férfias, de ettől függetlenül alázatos" - magyarázta.

Zimány Linda

A modell is a hetekben mesélt részletesen arról, hogy ki mellett tudná elképzelni az életét. Azt is elárulta, hogy komoly határidőt szabott magának arra, hogy anya legyen: három év múlva már szeretné, ha gyerekei lennének.

Forrás: Zimány Linda/Instagram

és fel lehet rá nézni. Persze, az is fontos, hogy elegáns és igazi úriember legyen" - összegezte az elképzeléseit.

Király Linda

Király Linda két éve bontotta fel a jegyességét és azóta szingli, az utóbbi időben pedig inkább önmagára figyelt: a 25 kilót fogyott három hónap alatt, de ehhez szüksége volt egy gyomorszűkítő műtétre is.

Forrás: Király Linda /Instagram

Nemrég egy Instagram-sztoriban egy rajongója kérdésére mondta el röviden, hogy milyen férfira vágyik: olyanra, aki mellett önmaga lehet, és aki szintúgy rendben van önmagával. "Magunkon dolgozzunk először, ne a másiktól várjuk el. Két teljes ember teszi ki az ideális párt" - mondta.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!