Folytatódott Hódi Pamela és Berki Krisztián pere, kiderült a tartásdíj összege

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Az anya azt szeretné, ha többet lenne nála a gyerek.
Vágólapra másolva!

Az egykori pár közös gyermekük, Natasa Zselyke elhelyezése miatt fordult a bírósághoz, ugyanis nem tudnak megegyezni a gyermektartás mértékében, valamint a kapcsolattartást illető kérdésekben sem. Berki és Hódi kislánya 2012. októberében született, szülei pedig 2017-ben döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

A gyerek azóta felváltva van a szüleinél, akik közösen gyakorolják a felügyeleti jogokat, ám az anya azt szeretné, ha a jövőben ez másképp lenne. A kislány jelenleg öt napot Berkinél, kilencet Hódinál tölt, ám a modell kérvényezte, hogy kizárólagos felügyeleti jogot kapjon és Nati kéthetente csak két napot tölthessen az édesapjánál, valamint 200 ezer forintos tartásdíjat kér exétől - írta a Blikk.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela/Instagram

A lapnak Berki nyilatkozott: "500 ezerről indult a gyerektartási kérelme, most 200 ezer forint a követelés, mindezt úgy, hogy az elmúlt négy évben minden a gyermekkel kapcsolatos költséget, az oktatás, táboroztatást, sportolást és öltöztetést is álltam és fizettem, és a jövőben is a feleségemmel közösen vállaljuk."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről