Függőségéről vallott Curtis, 100 millió forintot költött drogokra

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
  Nehéz éveket tudhat maga mögött Curtis, aki megjárta a drogelvonót is.
Vágólapra másolva!

Hosszú évek drogpokoljáról vallott Curtis Hajdú Péternek a vasárnap este a LifeTV-n adásba kerülő Frizbi című műsorban. A rapper majdnem tíz évig volt a kábítószerek rabja. Eleinte kokainozott, majd cracket is használt. Saját bevallása szerint már nem élne, ha nem teszi le a szereket. Curtis a Frizbiben Hajdú Péternek mesélt többek között arról is, hogyan sikerült visszatalálnia a helyes útra.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Le kellett tennem. Elmentem egy bizonyos helyre, és ott segítséggel, nem magamtól. Én azt hittem, magamtól is le tudom majd tenni, de nem ment. Mikor kijöttem, utána még 8 hónapig rendszeresen jártam egy bizonyos terápiára" - emlékezett vissza Curtis, aki bevallotta, hogy rengeteget költött drogokra, heti 3-4 alkalommal is be volt állva.

"Én függő voltam. Sokat költöttem, nagyon sokat. 100 milliós tétel" - tette hozzá a rapper, aki az elvonón egyéni terápián vett részt, miután kizárták a csoportból, ugyanis kötözködött a betegekkel. "Lehetett csoport terápiára menni és egyénire is. Én csak egyszer voltam csoportoson, pont azért, mert ott mindig azt hazudják „én nem tudom, miért csináltam. Esküszöm". Hát miért? Mert jó volt. Lehet hazudni...,de aki azt mondja, nem jó, nem csinálja. Én azért csináltam, mert jó volt. Kipróbáltam és bejött az érzés" - idézte a rappert a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről