Magyar sztárok, akiknél jól működik a távkapcsolat

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
A távkapcsolat szónak mindig van valami negatív felhangja, sokan kételkednek abban, hogy egy kapcsolat, egy házasság így is működhet. Erre több magyar sztár is rácáfolt már az elmúlt időszakban: Ada évekig ingázott a barátjával Budapest és Nürnberg között, majd összeköltöztek, és már van egy közös kislányuk, Curtis és új szerelme is hosszú ideig csak ritkán tudtak találkozni, de a TV2 szerencselánya sem él együtt évek óta a férjével. Nézze meg, kiknél működik jól a távkapcsolat!
Vágólapra másolva!

Tücsi

A modell-műsorvezető a nyáron árulta el, hogy nehéz időszak előtt áll a családjuk, Sofron István válogatott jégkorongozó a Csíkszereda csapatához igazol, ő azonban nem tart vele, mert kétéves kislányuk hamarosan kezdi az óvodát. Ennek már több hete, azóta megtörtént a szétköltözés, amit egyelőre nehezen élnek meg.

Lesz egy hatalmas kalendáriumunk, amiben fel lesznek vezetve Sofi meccsei, utazásai, az én munkáim, Nara különböző kis programjai. Megpróbáljuk megtalálni a közös halmazokat, de biztos, hogy lesznek nehéz pontok" - mesélte Tücsi, amikor több hónap után közösen meghozták ezt a döntést.

Ada

Ugyan nem távkapcsolatot képzelt el magának Ada, aki akkoriban egyedül nevelte két fiát, de végül a Németországban élő Máté mellett találta meg a boldogságot.

"Az, hogy külföldön van, nem teljesen fedi azt, amire vágynék" - mondta pár éve, de a kapcsolat így is működött, össze is költöztek, majd összeházasodtak és babájuk is született.

Sydney van den Bosch

A TV2 szerencselánya mindig sokakat meglep, mikor elárulja, hogy nem él együtt a férjével, aki vidéken, most épp Győrben focizik. Idén nyáron már a harmadik házassági évfordulóját ünnepelte Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás.

"Sokan nem értik, mi hogy tudunk így élni, de nekünk ez a természetes. Most egyébként éppen együtt élünk, én pedig ilyenkor átállok kiszolgáló üzemmódba, főzök, mosok, takarítok" - árulta el.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!