Köllő Babett versenyzője esett ki a Sztárban sztár leszek!-ből, zokogott a színpadon

A táncosokról se feledkezzünk meg!
Vágólapra másolva!
Szórakoztató produkciókkal folytatódott a TV2 tehetségkutatója, a második élő show-ból Krizsán Lili esett ki. 
Vágólapra másolva!

Szombat este a Dancing with the Stars pontozói (Molnár Andrea, Ördög Nóra, Bereczki Zoltán, Kováts Gergely Csanád) mellett a Sztárban Sztár leszek! négy zsűritagja (Köllő Babett, Tóth Gabi, Majoros Péter Majka, Pápai Joci) is felbukkant, a páholyból követte és kommentálta a produkciókat. A négy zsűritagnak vasárnap is volt dolga, ekkor már a saját műsorukban volt jelenésük, és izgulniuk kellett a saját versenyzőik miatt. Nézzünk pár remek előadást, Pál-Baláž Karmen Adale-t énekelt:

Gábor Márkó nagyon vicces volt Prince-ként:

Kárász Dávid, mint Robbie Williams:

Urbán Edina, mint Rick Astley:

Szakács Szilvi jelentősen átalakult:

Balogh Krisztofer: Beggin´:

Csiszár István és Gábor Márkó kapta a legtöbb pontot a zsűritől, Krizsán Lili pedig leghátul kullogott, és az első körös nézői szavazás sem segített rajta. Pál-Baláž Karmen viszont nagyon bejött a nézőknek, ő egyből továbbjutott.

Balogh Krisztofer mókás produkcióval jött tv2
Tóth Gabi remekül szórakozott tv2
Pápai Joci sem szomorkodott tv2
A táncosokról se feledkezzünk meg! tv2
tv2
tv2

Pápai Joci a nagy fejlődést emelte ki, szerinte mindenki jobb, mint egy hete, büszke a csapatra. Tóth Gabi egy fura kettősséget látott, látja, hogy lelkileg megérinti őket a műsor. Babett tizenegy tehetséget látott a színpadon (és Tillát, tette hozzá), szerinte a kiesőnek is helye lesz a pályán, a popszakmában. Majka úgy látta, hogy klasszisokkal jobb volt az este, mint a múlt heti. „Ha jól érzitek magatokat, akkor a néző is jól fogja" – tette hozzá.

Krizsán Lili és Urbán Edina maradt a végére, előbbi Köllő Babett, utóbbi Tóth Gabi versenyzője volt az elmúlt hetekben. Urbán Edina ment tovább, Krizsán Lili sírva fakadt a színpadon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!