Berki Mazsi: Brutális fájásaim voltak

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi a kórházból üzent, részletesen elmesélte, hogy milyen élmény volt számára a szülés.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián felesége, Mazsi videón üzent a kórházból, elmondta, hogy milyen volt számára a szülés, Berki Emma Katerina születése.

Nem szépítette a dolgot, egyből azzal kezdte, hogy rettenetes fájdalmai voltak: "Először volt felhelyezve egy ballonom. Brutál fájásaim lettek. Aztán oxitocint kaptam, amitől még brutálisabb fájásaim lettek. Elviselhetetlenné váltak egy idő után. Azok a nők, akik órákon keresztül vajúdnak, és ezek után képesek megszülni természetes úton a gyermeküket, nem hétköznapi hősök, ők istenek! Tényleg nem tudok mit mondani, ez nagyon nehéz. Én nem tudtam volna ezt megcsinálni" – magyarázta.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Intagram

A kislány végül császármetszéssel született, amiről Krisztián döntött – Mazsi nagyon félt a beavatkozás előtt. "Itt kettő életről döntünk. Ilyenkor a családapa, a férj a legjobb belátása szerint dönt, és én teljesen rábíztam Krisztiánra a döntést, de nagyon örülök, hogy így döntött. Neki borzalmas volt, hogy mennyit szenvedek. Mikor megtudtam, hogy császároznak, elkezdtem rettegni. Remegve feküdtem be a műtőbe. Mindezt azért mondom el, mert nem baj: merjünk félni, csak legyen ott velünk valaki, aki támogat minket" – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről