Gyerekként szexuális zaklatás áldozata volt Császár Előd

Császár Előd
Vágólapra másolva!
Kétszer is molesztálták gyerekként Császár Elődöt.
Vágólapra másolva!

Alig tízévesen egy olyan férfi akarta orális szexre kényszeríteni, aki a családjuk bizalmasa volt, és édesapja legjobb barátjaként része volt Előd mindennapi életének. A trauma átéléséről nyíltan beszélt Hajdú Péter Összezárva című műsorának felvételén.

"Engem tízévesen az apám legjobb barátja akart molesztálni. Ezt az apámnak nem mondtam el egészen harmincéves koromig. Konkrétan letolta a nadrágját, majd közölte, hogy szájjal elégítsem ki" - mesélte a Life TV-n pénteken este látható rész forgatásán Császár Előd, aki azt is elárulta, gyerekként nagyon kedvelte ezt a férfit, aki ilyen szégyenletes dologra kérte őt.

úgyhogy én nem mondtam semmit" - árulta el a DJ, aki végül a 2003-ban megjelent könyvében írta le a történetet, akkor tudta meg az édesapja is, hogy mi történt.

TV2

A műsorból az is kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen férfi, aki szexuálisan zaklatta a kiskorú Elődöt. "Ketten voltak, a másik egy viszonylag ismert újságíró, egy zenei újságíró. Akkor 14 éves voltam. Felhívott magához, hogy vannak Depeche Mode koncertfényképei. Elővette a képeket, mutogatott mindenfélét, majd magához húzott és adott egy puszit a fejbúbomra" - emlékezett vissza Császár, aki hozzátette: a férfi nem tett ennél többet, búgó hangon próbálta marasztalni, de szóban azért elmondta, mit szeretne tőle.

Már felnőttként ezzel a zaklatójával is találkozott, de bármennyire is mérges volt, nem szembesítette a korábban történtekkel. "Egy öreg, szétaszott, borzalmas állapotban lévő senkiházi lett. Ránéztem és azon gondolkodtam, most mondjam neki, hogy rohadj meg? Hát, éppen rohadt meg..." - idézte a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről