Korda György: Nem az oltástól kell félni, hanem a vírustól

Korda György galéria
Budapest, 2014. október 9. Korda György és Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Balázs Klári kedd délelőtt kapta meg az első oltását, az eseményre természetesen Korda György is elkísérte.
Vágólapra másolva!

Lassan egy éve, hogy Korda Györgyék elzárták magukat a külvilágtól, szerették volna megvédeni magukat a koronavírustól. Ennek ellenére sem kértek vagy kerestek protekciót, simán csak regisztráltak a védőoltásra és kivárták a sorukat.

Az énekes egy héttel ezelőtt kapta meg az oltást, és most Klárikán a sor. Úgy vélik, hamarosan visszakaphatják a régi életüket és újra koncertezhetnek, ehhez viszont az kell, hogy a közönségük nagy része is be legyen oltva. "Nem az oltástól kell félni, hanem a vírustól" - mondta Korda a Borsnak.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY HA MÁR MEGLESZ A VÉDETTSÉGEM, UTÁNA IS MASZKOT FOGOK HORDANI. A KELETI KULTÚRÁKBAN EZ TELJESEN ELFOGADOTT, MEGVÉD A ROSSZ LEVEGŐ ÉS AZ EGYÉB VÍRUSOK ELLEN IS

- tette hozzá Klárika, aki örült, hogy végre megszerezhette a védettséget. A házaspár elárulta, nagyon boldogok, hogy újra megpuszilhatják majd egymást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről