Kórházban ápolt testvéréért aggódik Körtvélyessy Zsolt

Megtörten nyilatkozott Körtvélyessy elhunyt feleségéről: "Ő volt a mindenem"  - Videó Zsolt
Vágólapra másolva!
Nem nyugodhat meg Körtvélyessy Zsolt, ugyanis az öccse nemrégiben kórházba került.
Vágólapra másolva!

A színész nagyon aggódik a testvéréért, ráadásul nagyon megviseli szerette betegsége, hiszen tavaly decemberben veszítette el feleségét, Egerszegi Juditot. "Csaba öcsém pár napja elesett. Nagyon megütötte magát, kiment a válla és kórházba került, ám mint kiderült, sokkal nagyobb a baj. Kiderült, hogy Csaba korábban is szédült, így most vizsgálják. Valószínűleg valami neurológiai gond lehet, de egyelőre nem tudják az orvosok, pontosan mi is a baj. Nagyon nehéz ez most nekem, hiszen nem elég, hogy nem lehet látogatni őt, még telefonon sem tudunk beszélni" - mondta a Blikknek Körtvélyessy, akit megvisel a helyzet.

Forrás: TV2

"Szegény nagyon feszült, ingerült volt, nyugtatták, majd altatták is, ezért nem lehet kommunikálni vele. Az egyik rokonunk műtősként dolgozik abban a kórházban, ahová vitték, megígérte, hogy érdeklődik majd iránta.

Még mindig nem dolgoztam fel Juditkám halálát, erre most az öcsém kerül kórházba. Nehéz lelkileg erősnek maradni ilyen helyzetben, de remélem, minél előbb kiengedik Csabát, és hogy jól lesz" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről