Ördög Nóra férje megszólalt a balatoni kisboltjuk bezárásáról

Nánási Pál, Ördög Nóra, balatoni kisbolt
Vágólapra másolva!
Kényszerű döntést kellett meghoznia a Nánási házaspárnak, elköltöztetik balatoni kisboltjukat - erről könnyezve mesélt Ördög Nóra a napokban egy élő videóban. Most a férje is leírta, mi történik a háttérben.
Vágólapra másolva!

"Nagyon köszönjük nektek azt a rengeteg pozitív, biztató üzenetet, amit a napokban küldtetek nekünk, nagyon sokat jelent! Mint általában minden "balhés"-dologról, erről is szívesen írnak a lapok, netes oldalak mindenfélét. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden okés, ezerrel dolgozunk a háttérben, a költözés gondolata már régóta porondon volt, és igyekszünk a lehető legjobbat kihozni a kialakult helyzetből. Megyünk előre a békés megoldásokat továbbra is szemelőtt tartva!" - üzente.

Télen is sokan felkeresik Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltját, így a nyáron a megnövekedett autóforgalom miatt kiéleződő probléma csak tovább fokozódott. A lakók többször panaszkodtak, hogy zavarják őket a parkoló autók, és most már táblák is tiltják a környéken a parkolást, így nem volt más választásuk, mint a költözés.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről