42 milliárd dolláros vagyona van, de Salma Hayek szerint nem ezért ment hozzá

31st Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala  TOPSHOTS Horizontal FILM FESTIVAL ACTRESS BUSINESSMAN COUPLE BUST
Mexican actress Salma Hayek (L) and husband French businessman Francois-Henri Pinault arrive for the 31st Annual Palm Springs International Film Festival (PSIFF) Awards Gala at the Convention Center in Palm Springs, California on January 2, 2020. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Salma Hayek sokak szerint csak a pénz miatt ment hozzá a milliárdos François-Henri Pinault-hoz, erre is reagált egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Salma Hayek volt a legutóbbi vendég Dax Shepard podcastjában, az Armchair Expert-ben, ahol arról is beszélt, hogy 2009-ben miért ment hozzá François-Henri Pinault-hoz – aki egyébként nem éppen filmsztár alkat, ellenben ma már 42 milliárd dollárnál is több az összvagyona. (A Forbes szerint 2021. februárjában nagyjából 42,3 millárd dollár.)

Salma Hayek és François-Henri Pinault Forrás: AFP/Chris Delmas

Shepard elismerte, hogy annak idején ő is azt gondolta, hogy Hayek csak a pénzért házasodott, mire a színésznő elmondta, hogy sokan így hitték, de őt ez soha nem érdekelte. "Az a helyzet, hogy a képeken nem látszik a kisugárzása, hogy milyen egy varázslatos ember. Engem sokkal jobb emberré tett, jó és egészséges irányba fejlődtem mellette" – mondta Hayek.

A pár 2006-ban talált egymásra, majd 2009-ben Valentin-napon házasodtak össze, egy 13 éves lányuk van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről