Csúnyán elfertőződött a tévésztár tetoválása - fotók

Premiere Of Lionsgate Films' "The Last Stand" - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD, CA - JANUARY 14: Actor Bam Margera arrives at the premiere of Lionsgate Films' "The Last Stand" at Grauman's Chinese Theatre on January 14, 2013 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jackass korábbi sztárja, Bam Margera kórházba is került, miután elfertőződött a lábán egy tetoválás.
Vágólapra másolva!

A Jackass után saját realitysorozatban, a Viva La Bam-ban is látott Bam Margera az Instagramon mutatott több fotót a lábán lévő tetoválásról, amely miatt sztafilokokkusz-fertőzés alakult ki nála:

A gördeszkás a bejegyzéseknél csak annyit írt, hogy a fertőzésért csak magát okolhatja, hisz nem vigyázott a tetoválására, mire az ismerősei a kommentekben elkezdték azzal heccelni, hogy néha le kellett volna zuhanyoznia – miközben a People tudósításából pont az derült ki, hogy gőzfürdőbe ment a friss tetoválással, emiatt alakulhatott ki a fertőzés.

Bam Margera Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

Margera egyébként nincs mostanában a legjobb bőrben, rehabon is járt, legutóbb viszont részegen videózta magát, öngyilkos gondolatairól beszélt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről