Delhusa Gjon három évig titkolta, hogy van egy unokája

Delhusa Gjon plasztikai sebészhez ment, ott derült ki, hogy műteni kell
Vágólapra másolva!
Delhusa Gjon már kétszeres nagyapa, de egy tévéműsorban a második unokájáról mondta azt, hogy az első. Nagyobbik fia kiborult, nem érti, miért tagadta le egyik unokáját az énekes.
Vágólapra másolva!

A Blikknél jelentkezett Delhusa Gjon nagyobbik fia, a Németországban élő Philipp, aki felkapta a fejét apja egyik nyilatkozatára: az énekes ugyanis a Life TV Bréking című műsorában örömmel újságolta nemrég, hogy nagyapa lett, megszületett az unokája, Zoé – miközben Philippnek már van egy fia, a hároméves Milán.

Delhusa Gjon Forrás: ATV/Esti Frizbi

"Nagyon megdöbbentem, amikor rokonok, ismerősök hívtak, hogy édesapám azt nyilatkozta a Life TV-ben, hogy nagypapa lett. Én is megnéztem a műsort, és a szívem szakadt meg, amikor apám azt mondta, megszületett a kis Zoé, aki az első unokája. Szeretném, ha a kisfiam miatt tisztázódna, hogy Delhusa Gjon valójában már három éve nagypapa, akkor született ugyanis a kisfiam, Milán, akivel már többször is találkozott személyesen, tehát nem arról van szó, hogy ne tudna róla" – írta Philipp, aki bizonyítékként közös családi fotót is küldött a lapnak.

Philipp természetesen egyből hívta az apját a műsor után, de az nem adott neki kielégítő választ. Hogy pontosan mit mondott, azt a férfi nem árulta el, de továbbra is nagyon fájlalja, hogy a sajtóban féltestvére, Maximilien lányát tartják Delhusa Gjon első unokájának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről