A koronavírus miatt Delhusa Gjon tüdejében vérrög alakult ki

Delhusa Gjon plasztikai sebészhez ment, ott derült ki, hogy műteni kell
Vágólapra másolva!
A zenész már jól van, de küzd a fertőzés szövődményeivel, és még négy hónapig gyógyszert is kell szednie.
Vágólapra másolva!

Ma is folyamatos kontroll alatt tartják az orvosok Delhusa Gjont, aki még tavaly októberben kapta el a koronavírust. A zenész akkor 23 napot töltött kórházban, és napokig az intenzíven kezelték, miután a tüdőszintje 80 százalék alá esett.

"Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, hogy mikor, melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor, melyiket kell beszedni.

vagy legalábbis elfordultam, a betegséget követően pedig mindig én szúrtam be a hasamba az injekciót" - mesélte Delhusa, aki boldogan számolt be róla, hogy a vérhígító injekciót a napokban abbahagyhatta. "Kész, elfogyott. Beszéltem is a doktorral, és most vérhígító tablettát kapok, amit még négy hónapig szednem kell, miután a tüdőmben egy vérrög keletkezett még a betegségem kezdetén" - idézte a Ripost.

Az is kiderült, hogy a gyógyulást követően Delhusa Gjon esetében is jelentkeztek ijesztő, memóriazavarra utaló tünetek. Úgy érzi, a szervezete egyre erősebb, most azon dolgozik, hogy a fertőzés miatt leadott hét kilót újra felszedje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről