Egyelőre ő a leggyengébb exatlonos, de nem akar hazamenni

Vágólapra másolva!
Farkas Zsófi továbbra is gyengén teljesít a sportrealityben: a hétfői adásban azzal indokolta a rossz szériát, hogy nem érzi még magát a csapat részének, sőt, úgy látja, hogy a lányok kirekesztették. Anna és Dóri szerint ez nincs így, és sajnálják, ha ennek ellenére ő mégis így érez.
Vágólapra másolva!

Továbbra is beilleszkedési nehézségekkel küzdesz – szerinted nálad ez miért problémásabb, mint a többieknél?

- Talán azért problémásabb, mert kialakult viszonyrendszerek vannak a csapaton belül. Másrészt én kicsit komolyabb és zárkózottabb vagyok, mint a többiek. Egy ponton túl én is megnyílok, de nehezebben jutok el odáig. Gréti is újonnan érkezett, de korban ő közelebb áll a többiekhez, így Dórival egyből megtalálták a közös hangot. Viszont napról napra jobbnak érzem a helyzetet.

TV2

Azt mondtad, úgy érzed, a lányok kirekesztők veled – ez miben nyilvánult meg, mi lehet az oka?

- Talán nem is mondanám, hogy kirekesztők, inkább Dóri és Gréti azok, akik egyre jobb viszonyban vannak, és gyakran félrevonulnak. Vivi abszolút nyitott, ő keres talán a legtöbbet, de Anna is egyre többet közeledik felém. Szerintem nekem is többet kell adnom, ezáltal majd többet is kapok.

Úgy látod, hogy mégsem neked való az Exatlon?

- Nem gondolom, hogy nem nekem való. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek, és igyekszem teljesíteni az újabb és újabb akadályokat, lelkileg és fizikailag is. Szerintem van itt helyem. Vivi és Ákos, akikre támaszkodni tudok elsősorban, de Anna is egyre közelebb áll hozzám.

Szavazzon!

Örül annak, hogy Franciska marad az Exatlonban?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről