Szívszorító üzenettel búcsúzik édesanyjától Rubint Réka

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka a temetésen készült képekkel és egy hosszú, szívbemarkoló üzenettel búcsúzott az édesanyjától az Instagramon.
Vágólapra másolva!

"Tegnap délután egy korszak végleg lezárult az életemben. 10 nappal ezelőtt, 2021. március 20-án a karjaimban elhunyt az Édesanyám. Tragikus hirtelenséggel - fogalmazódik meg bennünk! Majd miközben darabjaira hullik a szívünk, jön a következő kérdés: Miért így? Ez a kèrdés foglalkoztat engem is napok óta, de felidézve az elmúlt éveket, hònapokat és napokat, szép lassan megérkeznek a válaszok, ami mára már békét és megnyugást hozott a lelkemben" - írta.

"Azt mondják, hogy Édesanya és gyermeke közt a lelki köldökzsinór soha el nem szakad. Ezt érzem én is.

(...) Drága Édesanyám! Ígérem, hogy vigyázunk Rád! Minden percre és pillanatra, a rengeteg csodás élményre és emlékre, amit a 72 évedben nekünk adtál" - áll a szövegben,

"Az utolsó születésnapodon ez év február 7-én, amikor elfújtad a tortádon lévő 72 szál gyertyát, kértük, hogy kívánj valamit. Te azt mondtad, csak azt kívànom, hogy szeressenek! Örökkön-örökké szeretni fogunk... A legcsodálatosabb Édesanya és Nagymama voltál! Olyan Édesanya és Nagymama, akitől nem tudtunk olyan dolgot kérni, amit tűzön-vízen át meg nem oldott volna ... Arra tanítottál és azt a példát mutattad nekünk, hogy a CSALÁD az első és a legfontosabb! A család, ami mindig biztonságot és menedéket nyújt, ha az életben bármikor szükségünk lesz egymásra. Soha, semmilyen helyzetben ne fordítsunk hátat egymásnak, mert arra mindenki képes. Legyen nyitva a szívünk, és szeressünk akkor is, amikor fáj. Így nőttünk fel, ezt láttuk és tanultuk Tőled! Nyugodj békében" - olvasható a bejegyzésben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!