Curtis bevallotta, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta

Curtis, Barnai Judit
Vágólapra másolva!
Széki Kriszti nemrég elárulta, egy félrelépés miatt ment tönkre a házasságuk Curtisszel, a rapper pedig most a LifeTV-n arról beszélt, hogy eddig minden kapcsolatából félrelépett.
Vágólapra másolva!

Curtis a Brékingben mesélt arról, hogy eddigi kapcsolataiban minden párját megcsalta. "Francesco Totti szavaival élve: minden nőmet megcsaltam, a Rómát sosem. Én ugyanígy, csak az Újpesttel. Most egyelőre jó vagyok eddig" - mondta jelenlegi párjáról.

Forrás: nstagram.com/judie0055

"A Judit egy parádés nő. Egy élsportolóról beszélünk, aki nagyon rendben van értékrendileg, lelkileg. Viszont a hibáim után sem jön szemrehányó megjegyzés, hanem úgy szeret, ahogy vagyok" - mesélte. Arról is kérdezték, mit gondol arról, hogy a sportoló törölte magát a közösségi oldalakról. "Ez is őt igazolja, hogy Judit érzelmi intelligenciája hol helyezkedik el. Elkezdték őt bántani, jöttek a hülye cikkek, erre azt mondta: Figyelj, nekem nincs szükségem erre, én boldog akarok lenni veled, nekem nem kell Instagram vagy Facebook, hanem te kellesz" - idézte a rappert a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről