Öt embert tartóztattak le Lady Gaga kutyáinak ellopása miatt

Előkerültek Lady Gaga pornográf képei
Vágólapra másolva!
Öt embert tartóztattak le Lady Gaga két bulldogjának ellopása és a kutyasétáltató súlyos megsebesítése miatt, már vádat is emeltek ellenük – közölte a Los Angeles-i rendőrség.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, februárban lelőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját, Ryan Fischert, hogy ellophassák az énekesnő két francia bulldogját, Kojit és Gustavót.

Lady Gaga Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Mostanra meglettek a feltételezett tettesek is, öt embert tartóztattak le az ügyben, köztük azt a nőt is, aki napokon belül bevitte a kutyákat egy rendőrőrsre. Az öt támadó közül hármat gyilkossági kísérlettel, kettőt pedig az abban való segédkezéssel is gyanúsítanak.

A nyomozók szerint a tolvajok egyébként nem is tudták, hogy Lady Gaga kutyáit lopták el: egyszerűen arról lehetett szó, hogy a francia bulldog drága fajta, egy-egy példány több ezer dollárt is megér – Lady Gaga viszont 500 ezer dolláros nyomravezetői jutalmat ajánlott, ezért is kerülhettek hamar elő.

A meglőtt Fischer egyébként már jól van – legalábbis a kórházból kiengedték egy hónap után, a traumát még fel kell dolgoznia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről