Sorra érik a tragédiák Körtvélyessy Zsoltot

Körtvélyessy Zsolt, Barátok közt
Kecskemét, 2010. november 26. Körtvélyessy Zsolt István szerepében játszik II. János Pál pápa (Karol Wojtyla): Az aranyműves boltja című darabjának próbáján, melyet Cseke Péter rendezésében 2010. november 28-án a kecskeméti Katona József Színház Kelemen László Kamaraszínházában mutatnak be. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Húsvétkor veszítette el öccsét Körtvélyessy Zsolt. A színész úgy érzi, csak a temetés után enyhülhet fájdalma.
Vágólapra másolva!

"Sajnos a sógornőm is elkapta a koronavírust, így a temetést csak a felépülése után tudta elintézni. Most már megvan az időpont, május 10-én veszünk végső búcsút az öcsémtől, Csabától itt, a fővárosban, ahol élt" - mondta a Borsnak, hozzátéve, hogy csak hárman lesznek ott a temetésen.

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

"Az öcsém felesége is úgy szeretne elköszönni Csabától, ahogy én édes Juditkámtól. Rövid időn belül ez már a sokadik temetés, mert a napokban Kecskeméten, a 46 éves karmester kollégámtól vettünk végső búcsút. (...) „A lányom, Kinga és az unokám, Lili a legfőbb támaszom, gyakorlatilag ők tartanak életben. Hálás vagyok a jóistennek, hogy ilyen klassz gyermekem van. Rengeteget törődik velem, és minden találkozás után egy kis időre feltöltődöm.

Nekem is fáj az öcsém elvesztése, hiszen rendkívül közel állt hozzám" - mesélte.

"Erős ember vagyok, ezt is túlélem, talán a temetés után tudom kellőképpen kezelni a fájdalmat. Azt mondják, az idő elteltével jobb lesz. Megpróbálok minden rosszat elengedi az életemből" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről