Így reagált Zámbó Jimmy, amikor megalázta és nevetségessé tette egy újság

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Zámbó Jimmyről számtalan anekdota maradt fenn: de mit lépett a közismerten lobbanékony énekes, amikor kínos cikket hozott le róla egy bulvárlap?
Vágólapra másolva!

„2000-ben, amikor elkezdődtek az őszi televíziós felvételek, készítettek egy internetes szavazást. Jimmyt Magyarország legcsúnyább asszonyának választották. Ezt leközölte az egyik bulvárlap is. Kint voltam már Jimmynél a csepeli házban, indultunk a Péntek Esti Vigadó felvételére, amikor Lajcsi irodájából érkezett a fax. Előttem van, ahogy a faxgép kidobta a papírt. Ott volt az újság szalagcíme, és az a cikk, amit fényképpel együtt közöltek. Jimmy elolvasta, és percekig szótlanul állt, fagyos csend uralta a házat" – emlékezett Tóth Krisztián, az énekes egykori testőre.

Zámbó Jimmy

Jimmy utána beszélt Lagzi Lajcsival, de ő sem értette a helyzetet, csak találgatott, hogy biztos azért tették ezt be, hogy jobban menjen a lap. „Beültünk az autóba, és Csepeltől egészen a Pólus Center Fortuna Stúdiójáig, az M3-as autópályáig néma csöndben ült, egy szót nem szólt. Ahogy fölmentünk az M3-ra, kérdezte, mit szólok ehhez az egészhez.

Máskor is bántották, de azokra rögtön reagált: dühös volt, de a dühkitörése után megnyugodott, kibeszélte, kiüvöltözte magát. Most döbbent csendben ült, ilyen azelőtt sosem történt. Még annyit hozzáfűztem, hogy az internetre névtelenül föl lehet vinni bármit. Ezt olyan emberek tették meg, akik nem merik vállalni a nevüket.

Ha odaállnak eléd, és szemtől szembe teszik meg, nem a hátad mögött, az más. Éreztem, hogy egy kicsit megnyugodott" – írta könyvében.

Megérkeztek a stúdióba, ahol ennek az újságnak a fotósa és az újságírója várta. Jimmy odament hozzájuk, mindenki azt hitte, hogy előveszi a revolverét, vagy minimum tombolni fog. Annyit mondott nekik, ezentúl nem jöhetnek be a stúdióba, és nem fotózhatják őt. „Megkért, erről a jövőben is gondoskodjam. Nyugaton ilyet nem lehet megtenni büntetlenül, ebből komoly sajtóper kerekedik" – tette hozzá az egykori testőr.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről