Lezuhant egy repülővel, utána rögtön leszokott a drogokról az ismert zenész

Premiere Of NBC's "America's Got Talent: The Champions" Season 2 Finale - Arrivals GettyImageRank3 The End USA California Pasadena - California Finishing NBCUniversal Premiere Event Photography Travis Barker Arts Culture and Entertainment Attending Celebr
PASADENA, CALIFORNIA - OCTOBER 21: Travis Barker attends the Premiere Of NBC's "America's Got Talent: The Champions" Season 2 Finale at Sheraton Pasadena Hotel on October 21, 2019 in Pasadena, California. Gregg DeGuire/Getty Images/AFP (Photo by GREGG DEGUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Blink-182 dobosa, Travis Barker az után szokott le a drogokról, hogy lezuhant egy repülővel, a balesetben pedig négy ember meg is halt.
Vágólapra másolva!

A mostanában Kourtney Kardashian párjaként is ismert Travis Barker egy friss interjúban arról mesélt a Men's Health magazinnak, hogy neki a rehab helyett egy repülőgép lezuhanása kellett ahhoz, hogy leálljon a vényköteles gyógyszerek szedésével és a fű használatával.

Travis Barker Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Gregg Deguire

Barker 2008-ban szenvedett szörnyű balesetet, egy kis magánrepülővel lezuhant, amit rajta kívül csak zenésztársa, a DJ AM-ként ismert Adam Michael Goldstein élt túl: a pilóta és a másodpilóta, valamint Barker asszisztense és testőre az életüket vesztették.

Barker is súlyosan megsérült, hisz a testének 65 százaléka megégett: három hónapig kórházban volt, ami alatt 26 műtétet hajtottak végre rajta.

A sors fintora, hogy Goldstein az eset után egy évvel meghalt drogtúladagolásban, Barker viszont azóta nem nyúlt illegális szerekhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!