A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Megkapta a vakcinát Barta Sylva 17 éves lánya is

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
A TV2 időjárás-jelentője elárulta, ő melyik oltást kapta.
Vágólapra másolva!

„A 16–18 éveseket folyamatosan oltják, így a nagyobbik lányom, Zsófi, aki 17 éves, már szerencsére meg is kapta az első oltását. Hála Istennek, teljesen jól volt utána, nem produkált semmilyen tünetet. A kisebbik lányom, Dorka még csak 15 éves, ő még nem esett bele ebbe a korosztályba, de mindenképpen szeretnénk, hogy megkapja a vakcinát, amint lehet. Az, hogy a lányokat is beoltassuk, egy percig sem volt kérdés, de nekik sem, hiszen látták, mit tett velem ez a vírus" – mesélte Barta Sylvia.

Barta Sylvia Forrás: Barta Sylvia

Amikor felajánlották, rögtön elfogadta a vakcinát Barta Sylvia, aki egy hónappal ezelőtt kapta meg az első védőoltását. „AstraZeneca-vakcinát kaptam. Miután már átestem a betegségen, azt hittem, ez csupán egy emlékeztető szuri lesz, és meg se kottyan. Ehhez képest másfél napig lázas voltam, és ízületi fájdalmaim is voltak. Otthon kellett maradnom, nem tudtam dolgozni. Viszont utána, mintha elvágták volna,

Két héttel ezelőtt voltam vizsgálaton, ahol többek között megnézték az ellenanyagszintemet is. Annyira örülök, mert hihetetlenül magas, annyira jól reagált a szervezetem az oltásra. Most nagyobb biztonságban érzem magam" – mondta a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!