Szögeczki Ágit meglökte egy férfi az utcán, majd kiabálni kezdett vele

Szögeczki Ági
Vágólapra másolva!
Szögeczki Áginak nem volt túl jó napja, több kellemetlen dolog is történt vele.
Vágólapra másolva!

Szögeczki Ági az Instagramon osztotta meg a történetet: "Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van rosszabb napja, igen - bal lábbal is kezdődhet egy nap. De egészen elkepesztő, félelmetes és egyben szomorú is, hogy az emberek nagy része mennyire feszült, idegbeteg, agresszív...

De az, hogy egy nálam kétszer nagyobb, kb. velem egyidős 'úriember' szó szerint akkorát lök rajtam, hogy a kosár fog vissza, majd még ő kiabál rám, kikérem magamnak..." - írta.

"Majd a gyógyszertárban, amikor szóvá merem tenni, hogy annyi ember tartózkodhat bent, ahány kassza van, és óvatosan szólok, hogy mindenki kivárta kint a sorát, az inges, nyakkendős, jól szitualt maszk nélküli, idősebb, kb. 65 éves szintén 'úriember' kinevet?! Majd arra kér, hogy hívjam a rendőrséget?! Hát mi történik itt, mi történik az emberekkel?

Nem volt elég, amit átéltünk mindannyian, még most sem volt elég?! Tudom, igen, megértem, hogy durva 'dózist' kapott mindenki, igen, én is minden nap imádkozom a jó istenkéhez, hogy legyen már vége ennek az egésznek, és gyógyuljon meg az egész világ... De komolyan, az segít bárkinek is bármiben, ha egymást is bántják az emberek?!" - áll a bejegyzésben, melyke arra kéri a követőket, hogy figyeljenek oda egymásra, és ne legyenek egymás ellenségei.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről