Tóth Gabi: Nem akarok emberek közé menni, keresem a kifogásokat

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő mindkét oltását megkapta, egyre több munkát vállal, de még fél elhagyni az otthonát.
Vágólapra másolva!

"Vállalom, hogy hiányzott egy kicsit a régi életem, a hivatásom, a közönség, a színpad. Ugyanakkor nyomaszt, hogy meg fogok-e felelni, helyt tudok-e állni, mert jelenleg azt érzem, hogy alapvető szavak nem jutnak eszembe. Ráadásul sokkal fáradékonyabb vagyok, teljesen más lett a bioritmusom. Próbálok bízni magamban, és abban, hogy fizikailag, mentálisan és lelkileg is vissza tudok majd térni a társadalomba" - írta a blogján.

Forrás: Facebook, Tóth Gabi

"Nehéz bevallani, de azért azt írtam, hogy bízom benne, és nem azt, hogy biztos vagyok benne, mert jelenleg még arra is nehéz rászánnom magam, hogy vásárolni menjek.

De tudom, hogy ezt is leküzdöm majd, mert napról napra egyre tudatosabban élek, és ez nagyrészben nektek is köszönhető. Annak, hogy írok, és folyamatosan kapom a visszajelzéseket Tőletek, hogy tudom, nem vagyok egyedül a félelmeimmel, az érzéseimmel, vágyaimmal" - írta legújabb blogjában.

"A pánikbetegségről írt bejegyzésem után például rengeteg üzenetet kaptam, és nagyon jólesett. Jól is jött most a sok biztatás, mert képzeljétek, ahogy a húsvéti nyuszi hozta az első oltást, úgy kaptam meg Anyák napján a második vakcinámat. Hogy féltem-e? Nagyon! Voltak-e tüneteim a következő napokban? Hajjaj! Még most sem vagyok százas, de amit szintén megtanultam az elmúlt időszakban, hogy ki kell választani egy (max. 2) embert, akiben feltétel nélkül bízunk és annak az illetőnek a tanácsait fogadjuk meg" - részletezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről