50 országban járt Szorcsik Viki, a rejtett helyeket keresi

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Inkább lemond pár dologról csak legyen pénze repülőjegyre.
Vágólapra másolva!

Kíváncsi más kultúrákra, az emberekre, szereti a meleget, a tengert, a napsütést, árulta el a színésznő Joshi Bharatnak a LifeTV reggeli műsorában. „Sok barátom külföldön él, vendégül látnak, ilyenkor náluk vagyok, és olyan helyekre eljutok, ahová a turisták nem. Más szemszögből is látok egy országot. Nincs annyi pénzem, hogy elszórjam, így bármi mástól elvonom a pénzt, csak tudjak venni egy repülőjegyet. Nekem más pozitív energiára szükségem van, kell, hogy töltődjek" - magyarázta.

Forrás: Instagram, Szorcsik Viki

Egyiptomban tízszer volt, a Vörös-tengerben való búvárkodás az egyik szenvedélye. Az amerikai útja után kapott rá a sok utazásra: „Ha van időm és lehetőségem, megyek. Ha a munka mellett kint tudsz lenni 1-2 hónapot, akkor tudsz belelátni az ottani életbe. Megismered a helyi kis árusokat, a nem turistáknak kitalált éttermeket, bérelsz egy robogót..." – mondta az adásban.

„Nem vagyok otthonüllős, nem vagyok unatkozós fajta, mindig feltalálom magam. Március végén jöttem haza, tele vagyok élményekkel, de az emberből hamar elillan ez a dolog, pillanatok alatt el tud múlni a varázs.

Lett egy mini csivavám, nagyon pici, vele nagyon kell foglalkozni, nem lehet kivinni, leköti az időmet - de van is időm rá. Azért választottam kistestű állatot, mert könnyű szállítani, fel tudom vinni a repülőre" – árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről